Verdens sjoveste julekalender!

Gå ikke glip af hyggelig julespas, krydret med god viden om i alt 24 forskellige øl.
Igen i år har Natholdet på TV2 lavet deres efterhånden legendariske øl-julekalender, hvor de i løbet af de første 24 dage i december, skal smage sig igennem 24 forskellige øl. Og til dem der ikke lige ved det, så bliver alle 24 afsnit optaget i løbet af en dag.
Og holdet er heldigvis som det plejer at være: Anders Breinholdt som styrmand – ihverfald på papiret og indtil dag 16 eller 18 sådan cirka, Søren Rasted som den hyggelige grinebider, og sidst men ikke mindst, manden der står for de fornuftige indslag og holder sig længst ædru, manden der ved det meste om øl, Carsten Berthelsen.

Du kan følge med i smags-øllene her: https://underholdning.tv2.dk/comedy/2020-11-18-natholdets-julekalender-2020-her-er-alle-oellene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *